08
Thu, Dec

Prudential Bank opens VVU branch

Dr Okine-Afrane (2nd left) and Prof. Bediako (right) jointly cutting the tape to open the new branch

Prudential Bank has opened its Valley View University (VVU) branch with a commitment to continue providing quality products and services to satisfy customers’ needs.

At the opening, the Deputy Managing Director, Finance, Administration and Credit Administration, Dr J. Okine-Afrane, said the bank decided to upgrade the Valley View University agency to a fully-fledged branch because of the increasing number of customers.

He said the VVU branch was opened to deepen the already cordial relationship between the bank and the VVU and its environs.

He said the bank was encouraged by the patronage of its products and services since it opened an agency at VVU in 2009.

Dr Okine-Afrane said the bank had over the years provided a lot of financial support to the university community.

He said the bank, in collaboration with the management of the university, had financed the construction of classroom blocks, hostels, staff accommodation on VVU campuses at Oyibi and Techiman.

“Our continued presence at the university would, therefore, provide the opportunity to support the university’s development projects and also improve the socio-economic situation of staff and students,” he said.

The Deputy Managing Director in charge of Banking Operations, Mrs Mary Brown, said the bank’s three-year strategic plan had the central theme of building a stronger bank with a customer-friendly focus.

The bank, she said, had the task of increasing its market share and customer base and strengthening its brand and added that that could be achieved through expansion and the opening of new branches.

“We are committed to providing customer service that exceeds customers’ expectation and outshines our competitors,” she said.

The Vice Chancellor of VVU, Professor Daniel Bediako, lauded the decision by the bank to upgrade its agency to a branch.

He said the growing number of customers to the banking hall required additional space to accommodate them.